FACEBOOK Csatorna

A Fiáker Bécs egy Facebook csatornát üzemeltet, amely elsősorban a Chamotte gyár által kínált vezetési tanfolyamokról számol be. Itt a facebook nélküli lakosság kivonatot olvashat a Martina Michelfeit élénk eseményeiről.

 

Kedves barátai a Fiaker Bécs művészetének és kultúrájának!

Indítsunk egy kvíz játékot! Minden nap egy hónapig felmerül egy kérdés a művészetről és a kultúráról. A választ megjegyzésként kell feltüntetni a kérdés alatt, az első húsz választ bele kell számolni a kvízbe. Június 22-én, hétfőn lesz az utolsó kérdés, június 24-én, szerdán pedig az eredményt közzétesszük. A díj egy utazás a Fiakerrel a Prater-en keresztül, és július 1-jétől váltható be. Ha több nyertes van, élő online döntési fordulóra kerül sor. A részvétel ingyenes, és semmiféle kötelezettséghez nem kötődik. A bírák döntése végleges, mert szórakoztató találgatás.

 

 

 

 

Lovas és lovaglási órák ismét május 1-jétől lehetséges

Kedves sportminiszterünk, Werner Kogler válaszolt a lovassportról szóló explicit kérdésre: „Május 1-jétől ismét lehetséges a túrák, még csoportokban is, ha betartják a megfelelő távolságszabályokat. A szabadtéri lovaglási órák ismét lehetségesek, ha betartják a vonatkozó távolság- és higiéniai előírásokat. "

 

 

A Fiaker Vienna egy YouTube csatornát is üzemeltet, amely elérhető a https://www.youtube.com/channel/UCBmzJ5022KR1OnYtJgbzK9A webhelyen.